Welkom op de website van AMUSE vzw! Leuk dat je hier terecht bent gekomen, dat wil maar één ding zeggen: jij bent geïnteresseerd in onze AMUSE-familie! #vindenweleuk

AMUSE vzw is een organisatie ontstaan uit 10 jaar showkoor AMUSE in Leuven, onder vzw ARTBIJ. Sinds september 2021 zijn wij met onze grootste plannen gestart in Beringen!

Hou jij ervan om in de spotlights te staan, kan je een aardig toontje zingen en zijn “funky moves” jou niet onbekend? Doe je niks liever dan, samen, in groep, doen wat je het allerliefste doet? Dan ben jij bij de juiste familie beland!

Wij bieden iedereen, na auditie (no stress!), tussen 6 en 99 jaar een professioneel show-pakket aan waar je helemaal enthousiast van wordt! Zingen, dansen en AMUSEren staat bij ons centraal, naast een heleboel externe workshops die we aanbieden die ervoor zullen zorgen dat jij nóg meer kan stralen in die spotlights.

Ben je na het lezen van deze intro door het dolle heen? Volg ons dan zéker via onze socials op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van al onze plannen en avonturen.

Tot snel, AAA-MUSE!