Let’s Get Loud!

Met wervelende choreografieën, meeslepende melodieën, uitdagende kostuumwissels, catchy sounds en bruisende showelementen verenigen een groot live orkest en showkoor met Let’s Get Loud het beste van twee werelden! Ervaar de power van de blazers en de energie van de koorzangers in een wervelende liveshow die je ongetwijfeld zal laten meeswingen vanuit de zaal.

Een duoconcert door NEANIAS & AMUSE

Orkest meets showkoor

Harmonieorkest Neanias speelde in het verleden al samen met heel wat gastartiesten. Bekende zangers en zangeressen, goochelaars en instrumentale solisten passeerden de revue. Maar dit jaar schakelen ze met de samenwerking met showkoor AMUSE een versnelling hoger.

Halfoogstfeesten

Op 14 augustus organiseerde Neanias ism Toerisme Beringen een brunchconcert tijdens de Halfoogstfeesten in het park van Beverlo. Het was een waanzinnig mooie voormiddag met een flinke opkomst. Zowel trouwe fans van Neanias als nieuwe fans van AMUSE waren van de partij! Het orkest verzorgde een uur vol livemuziek, het showkoor zorgde bij de laatste twee nummers voor de kers op de taart met hun zang- en dansnummers. Iedereen was aangenaam verrast van deze combinatie en kijkt al met veel goesting uit naar het concert in november. Want dit najaar werken ze met Let’s Get Loud aan een twee uur durende show in het Casino van Beringen.

Kom en geniet op zaterdag 19 november van deze unieke samenwerking tussen twee muzikale verenigingen uit Beringen.

In de media

De Internetgazet kwam langs en vond AMUSE en NEANIAS een gouden combinatie.

Fotograaf Hans Put maakte ook een heleboel foto’s 📸 die je op Facebook kan bekijken.

Tickets

De show is afgelopen, er zijn geen tickets meer verkrijgbaar.

Wil je gebruik maken van jouw UiTPAS? Contacteer ons en vermeld je UiTPAS-nummer voor voor meer informatie.

Beperkte mobiliteit?
Ben je niet goed te been en verplaats je je in een rolstoel of heb je hulp nodig? Neem contact op via ons webformulier zodat we je hiermee kunnen helpen.

Wie?

Harmonieorkest Neanias

Harmonieorkest Neanias is een 45-koppig orkest dat elke vrijdagavond repeteert in Beverlo onder leiding van dirigent Jan Rypens.

Aandacht voor muzikale ontwikkeling en samenzijn onder vrienden gaan bij hen hand in hand. Ze willen elke muzikant de kans geven om in een fijne en dynamische omgeving te musiceren en dit in een enthousiaste, diverse en vooral bijzonder positieve groep mensen.

Repeteren doen ze in hun eigen zaal in Beverlo waar ze ook een eigen toog uitbaten. Ze streven er naar om als orkest een fijne muzikale ervaring te geven aan hun muzikanten en aan hun publiek.

Showkoor AMUSE

Graag in de spotlights staan, een aardig toontje kunnen zingen en funky danstalent hebben, zijn in een (muziek)notendopje wat in het DNA van een AMUSEr zit.

Ze worden professioneel begeleid onder het oog (én oor) van muzikaal leider Xander Tillon en choreografen Anke Van Hoof en Julie Peeters.

Zingen, dansen en AMUSEren staat centraal tijdens hun wekelijkse repetities in Straf! School in Beringen-Mijn.

AMUSE biedt iedereen, na auditie, tussen 8 en 99 jaar een professioneel show-pakket aan waar je helemaal enthousiast van wordt!

Naast een heleboel optredens die ze verzorgen voor externe aanvragen repeteren ze elk jaar toe naar hun eigen spektakelshows.

Sponsors